Looking for:

Windows 10 licentie goedkoop free download

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Are you likely to be ripped off? Er is een geldteruggarantie van 60 dagen op alle abonnementen van Norton.
 
 

 

Windows 10 licentie goedkoop free download. Beste 10 antivirussen Windows 10/11: 100% pc-beveiliging [2022]

 

Avira Prime is een beetje prijzig, maar het wordt geleverd met een geldteruggarantie van 60 dagen. Download Avira nu. Panda Dome heeft een goede virusscanner en een aantal unieke beveiligingsfuncties die erg handig zijn. Panda Dome maakte het ontzettend makkelijk om mijn belangrijke werkdocumenten te versleutelen met een veilig wachtwoord om ze te beschermen tegen malware en ransomware. De premium-abonnementen van Panda zijn ook vrij duur in vergelijking met andere merken die een vergelijkbaar aanbod aan functies bieden en meer apparaten dekken voor minder geld.

De antivirusscanner van Panda presteerde goed in mijn tests en ik vond sommige van de extra functies erg goed — vooral de reddingskit. Ik was alleen niet onder de indruk van sommige andere functies en ik vind de pakketten van Panda ook wat te duur.

Ze bieden echter een 30 dagen geld terug garantie, dus het is het volledig waard om Panda uit te proberen om te zien of het de beste is voor jouw pc.

Ten slotte is het handig om te weten dat de UI Nederlands ondersteunt. Download Panda Dome nu. De realtime engine van Kaspersky voor malware scans detecteerde tijdens mijn tests een indrukwekkend aantal virussen, spyware en ransomware. Veel van de extra functies van Kaspersky zijn minder indrukwekkend dan die van de concurrentie. De wachtwoordbeheerder mist bijvoorbeeld twee factorauthenticatie 2FA en dark web-monitoring, die beide wel door Norton worden aangeboden.

En de systeemoptimalisatietools doen weinig meer dan ongewenste bestanden opschonen, terwijl Avira meer geavanceerde pc-optimalisatietools bevat en Bitdefender de prestaties van je apparaat tijdens specifieke activiteiten daadwerkelijk kan verbeteren.

Maar de abonnementen voor meerdere apparaten, die dekking bieden voor maximaal 10 apparaten inclusief Mac, Android en iOS hebben een veel betere waarde. Total Security van Kaspersky is een uitstekend beveiligingsprogramma wat ontzettend makkelijk is in gebruik en Nederlands ondersteunt. Als je op zoek bent naar een eenvoudig antivirus voor je Windows pc die je kunt installeren en dan niet meer aan hoeft te denken, is Kaspersky een goede keuze — en het biedt een risicovrije 30 dagen geld terug garantie.

Download Kaspersky nu. Malwarebytes heeft ook een goede browserextensie voor webbeveiliging, Browser Guard, die trackers, pop-upadvertenties, exploitaanvallen en phishingsites blokkeert.

De adblocker presteerde echter slecht in vergelijking met die van Avira , waardoor op veel van de sites die ik tijdens mijn tests heb bezocht, advertenties werden doorgelaten. De kill switch ontbreekt bijvoorbeeld, wat zorgwekkend is. De VPN is ook geen goede keuze voor toegang tot populaire streamingsites zoals Netflix en het ondersteunt het delen van P2P-bestanden niet.

Maar als je alleen maar op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke VPN met hoge snelheden, dan is Malwarebytes een goede keuze.

Helaas heeft Malwarebytes geen andere functies, maar het minimalistische ontwerp en het ontbreken van extra functies kunnen aantrekkelijk zijn voor gebruikers, die op zoek zijn naar een eenvoudig antivirusprogramma. Malwarebytes is een goede malwarescanner met anti-phishing-bescherming — voor een VPN kun je upgraden naar het duurste abonnement van Malwarebytes, maar dat is alles. Als je op zoek bent naar meer functionaliteit, kijk dan eens naar de andere merken op deze lijst.

Maar als een minimalistisch antivirusprogramma voldoende voor je is, is Malwarebytes een goede optie. Alle abonnementen van Malwarebytes worden ondersteund door een royale daagse geld-terug-garantie. Download Nu Malwarebytes.

Trend Micro heeft een goede malwarescanner en redelijke internet beveiligingstools voor Windows-gebruikers. Ik vind het erg cool hoe Trend Micro aangeeft welke websites veilig zijn — het gebruikt een simpel systeem met kleurcodes om Google-zoekresultaten te rangschikken van groen veilig , naar geel onveilig en rood gevaarlijk. Ik vond de data-inbreuk controle van Trend Micro erg handig, wat versleuteling gebruikt om te zoeken in databases naar wachtwoorden, inloggegevens en zelfs creditcardgegevens die in de handen van hackers zouden kunnen vallen.

En met de Trend Micro privacy-tool voor social media kon ik alle privacyinstellingen op mijn socialmedia-accounts gemakkelijk openen en wijzigen. Het wordt geleverd met onbeperkte data, een scala aan serverlocaties, en degelijke snelheden. Ik denk dat het iets te duur is, maar het is een licht programma met goede internetbeveiligingsfuncties en de interface kan in het Nederlands en 19 andere talen worden weergegeven.

Trend Micro biedt een gratis proefversie van 30 dagen en een geldteruggarantie van eveneens 30 dagen op alle abonnementen. Download Trend Micro nu. ESET biedt een geavanceerde anti-malware-engine en diagnostische tools voor Windows-beveiligingsexperts — Hoewel ESET een goede keuze is voor zeer technisch onderlegde gebruikers, moeten de meeste gebruikers verder zoeken. Met dat in gedachten, gebruikt de malwarescanner van ESET geavanceerde heuristieken om nuldagen malware-aanvallen te detecteren — met een vrijwel perfect detectiepercentage tijdens al mijn tests.

De geavanceerde diagnostische tools behoren tot de beste op mijn lijst — ze verzorgden een gedetailleerde lijst met al mijn bestanden, drivers en registergegevens zodat elke expert tijdens een noodgeval veranderingen in mijn systeem kan analyseren. Ik zou ESET echter niet aanschaffen vanwege de extra functies. De functies voor ouderlijk toezicht schieten behoorlijk tekort, omdat het eigenlijk gewoon een inhoudsfilter is en tijdens mijn tests niet alle gemarkeerde content werd geblokkeerd.

De wachtwoordbeheerder mist geavanceerde beveiligingsfuncties zoals monitoring op datalekken en het dark web. En de game-modusfunctie is inferieur aan Norton wat betreft het daadwerkelijk verbeteren van de prestaties van je apparaat tijdens het gamen. Deze dekt slechts 1 apparaat en je moet extra betalen voor elk extra apparaat, wat al vrij snel best prijzig kan worden. ESET wordt ook geleverd met een geldteruggarantie van 30 dagen. ESET biedt een veilig antivirus samen met een aantal unieke functies voor gevorderde gebruikers.

Houd er rekening mee dat de UI is vertaald naar veel talen en Nederlands valt hier ook onder. Download ESET nu. Sommige top Windows antivirus merken haalden mijn top 10 lijst niet, ondanks het feit dat ze door veel andere reviewsites worden aanbevolen:. Het biedt echter niet dezelfde malwarebescherming als de andere antivirussen op deze lijst.

Voor bescherming tegen ransomware, spyware, adware en andere gevaren zoals phishing en identiteitsdiefstal, zal Windows Defender niet helpen. Hoewel Windows Defender prima is voor de basisbescherming , biedt het geen bescherming tegen enige vorm van geavanceerde malware.

Als je extreem voorzichtig bent en niets belangrijks te beschermen hebt op je pc, is Windows Defender prima. Hoewel er een paar gratis Windows-antivirussen zijn die prima werk doen bij het beschermen van je pc , zal geen van hen al je gegevens volledig beschermen.

Alle antivirussen op deze lijst zullen soepel, snel en zonder prestatieproblemen verlopen. Al deze antivirussen zijn gerangschikt en beoordeeld voor Windows, maar ze hebben allemaal andere OS-ondersteuning die net zo indrukwekkend is. Eenvoudig gezegd: Omdat Windows het populairste desktopbesturingssysteem ter wereld is, waardoor dit het populairste doelwit voor cybercriminelen is.

Malware en andere cyberbedreigingen zijn niet meer weg te denken, maar de overgrote meerderheid ervan en de meest kwaadaardige zijn gericht tegen Windows-besturingssystemen. Windows heeft zijn eigen ingebouwde antivirus, Windows Defender, dat een veel betere versie van de software is dan het vroeger was. Het kan je beschermen tegen een groot aantal malwarebedreigingen. Het is echter lang niet zo uitgebreid in termen van beveiliging als de premium antivirusproducten op deze lijst.

Ons leven is tegenwoordig zo verweven met het internet, dat het niet volledig beschermen tegen online bedreigingen een risico is dat het nemen niet waard is. Ik zou aanraden om te betalen voor een premium internetbeveiligingssuite met alle functies, zoals Norton Dit biedt niet alleen bescherming tegen de ergste malware, phishing en andere online bedreigingen, maar bevat bovendien superhandige internetbeveiligingsfuncties zoals een wachtwoordbeheerder, VPN en ouderlijk toezicht.

Als je niet extra wilt betalen, zou ik toch aanraden om je te beschermen met meer dan alleen Windows Defender. Er zijn veel gratis en goedkope antivirusproducten, maar de meeste zijn niet erg goed, dus zorg ervoor dat je een gratis antivirus van goede kwaliteit kiest die je ook echt beschermd.

Avira Free Security is mijn favoriete gratis antivirus in Mijn aanbeveling voor de beste antivirus voor Windows 7 is Norton Het heeft een perfect detectiepercentage van malware en een heleboel andere belangrijke en nuttige beveiligingsfuncties.

Bovendien is er momenteel geen einddatum gepland voor de compatibiliteit met Windows 7. Echter, de meeste antivirussen op deze lijst werken nog steeds met Windows 7 , en het zijn allemaal geweldige producten. Maar zorg ervoor dat je controleert of Windows 7 nog volledig compatibel is met de antivirus die je kiest, en voor hoe lang. Bijvoorbeeld, Bitdefender zal Windows 7 vanaf begin niet langer ondersteunen, en McAfee heeft zijn ondersteuning voor Windows 7 al stopgezet.

Als je niet kunt upgraden naar een recentere versie van Windows, is het van vitaal belang dat je een antivirus van goede kwaliteit gebruikt, zoals Norton , om je pc te beschermen. Norton is mijn top keuze voor de beste antivirus voor Windows 8. Het heeft een perfect detectiepercentage van malware, plus het biedt een heleboel andere belangrijke beveiligingsfuncties, zoals een firewall, anti-phishing bescherming, wifi-bescherming, ouderlijk toezicht, een VPN en nog veel meer.

Vergeet niet dat Windows 8 nu een relatief oud besturingssysteem is en dat voor Microsoft het einde van de ondersteuning voor deze versie nadert, wat betekent dat een antivirusproduct belangrijker dan ooit zal zijn om je te beschermen tegen nieuwe en opkomende bedreigingen. Sommige antivirussen, zoals McAfee en Bitdefender ondersteunen nu al enkel Windows versie 8. Het is dus de moeite waard om te controleren of de door jou gekozen antivirus een geplande einddatum voor ondersteuning heeft voor jouw versie van Windows, voordat je een verbintenis voor lange tijd aangaat.

Naar mijn mening is Norton de beste antivirussoftware voor gebruikers van Windows Het heeft niet alleen perfecte scores voor malwaredetectie, maar wordt ook geleverd met een groot aantal uitstekende extra functies, zoals bescherming tegen phishing, wifi-bescherming, een firewall, VPN, ouderlijk toezicht, wachtwoordbeheer en nog een heleboel meer.

Echteralle antivirussen op deze lijst werken met Windows 10 en het zijn allemaal kwaliteitsproducten. Bijvoorbeeld: Bitdefender is superlicht, dus het veroorzaakt bijna geen vertraging.

Of, als je op zoek bent naar een gratis product, is Avira Free Security voor Windows mijn top keuze voor de beste gratis antivirussoftware in Dat hangt ervan af — sommige antivirussen en beveiligingspakketten dekken meerdere besturingssystemen en andere niet.

Dus als je van plan bent een van de antivirussen op deze lijst te gaan gebruiken voor een ander besturingssysteem, moet je eerst controleren of de relevante besturingssystemen worden ondersteund.

Norton , mijn favoriete Windows-antivirus, is ook mijn favoriete antivirus voor Android en iOS en behoort tot de beste Mac -antivirussen. Het Deluxe -abonnement biedt dekking voor maximaal vijf apparaten en is compatibel met Windows, Android, iOS en Mac, zodat je het op meerdere apparaten met verschillende besturingssystemen kunt gebruiken.

Veel van de antivirussen op deze lijst werken met alle Windows-versies , waaronder 7, 8, 10 en Voor de zekerheid moet je echter altijd de systeemvereisten voor een antivirusprogramma controleren voordat je een aankoop doet. McAfee ondersteunt bijvoorbeeld Windows 11 en Windows 8, maar geen Windows 7. Als je op zoek bent naar een goede antivirus die Windows ondersteunt, zou Norton mijn aanbeveling zijn als de beste Windows-antivirus op de markt. Onze reviews. Richtlijnen voor reviews. Creatieve software Adobe Creative Cloud.

Grafisch design. Website en app ontwikkeling. Onderzoek Transcribeer tool. PDF bewerken. Statistiek en analyse. Besturingssysteem Windows. Project en proces Mindmanager. Visio Pro. Project Pro. Tips Scriptietips. Het Groene Schap. HBO Kennisbank. SPSS SPSS Modeler. SPSS licentie verlenging. Hardware Apple Apple MacBooks. Apple iPads. Apple iMacs. Refurbished Apple.

Apple accessoires. Tablets en e-readers Android tablets. Refurbished tablets. Tablet accessoires. Randapparatuur Printers. Toetsenborden en muizen. Laptoptassen en hoezen. Refurbished producten Refurbished laptops. Refurbished smartphones. Laptops Apple MacBooks. Windows laptops.

Refurbished laptops. Laptop huren. Smartphones Apple iPhones. Samsung smartphones. Refurbished Apple iPhone. Refurbished Samsung. Refurbished Huawei. Smartphone accessoires. Gadgets Opslag. Bluetooth speakers.

Smart home. Koptelefoon en oortjes. Speciale service Product inruilen. Antivirus Antivirus iolo Malware Killer. Internet Security Bitdefender Internet Security. Total Protection Norton Standard.

Norton Deluxe. Norton Premium. Bitdefender Total Security. McAfee Total Protection. Systeem opruimen iolo System Mechanic. Cursus Adobe Photoshop. Cursuspakket Design.

Cursus Fotografie. Website en app Cursuspakket Webdevelopment.

 
 

Loading

Creative-Banner

Copyright © 2023. All rights reserved.